Ismerkedős kávézás októberben a 30-as és 40-es korosztálynak

Következő kávézós ismerkedési estünket a 30-as és a 40-es korosztálynak október 21-én pénteken 19 órakor tartjuk.

Ismerkedési esten legalább 5 fiú a 35-45 éves, és 5 lány a 30-40 éves korosztályból (+- 2 év) ismerkedési játékokon vesz részt, melyek segítségével betekintést nyerhet a partner életébe, szokásaiba, elképzeléseibe.
Természetesen mindenki annyit árul el magáról, amennyit szeretne, de azok az információ-morzsák is elegendőek kell, hogy legyenek, hogy ne csak a felszínt lássák a többiek, hanem egy belül érző lényt, akit talán érdemesebb közelebbről is megismerni.

A megismerési lehetőséget pedig a program végén kitöltendő kérdőív alapján tudjuk biztosítani, melyen megjelölheted a neked szimpatikus résztvevő(ke)t.
Amennyiben egyezést találunk, arról 48 órán belül kiértesítjük az érintetteket.
Egyezés nélkül elérhetőségeket nem adunk ki!

Helyszín: Cat Cafe, 1071 Budapest, Damjanich utca 38.

Részvételi díj: 2.500 Ft

Jelentkezési és fizetési határidő: 2016. október 18. 14:00 óra.

A program megtartásának feltétele, hogy legalább 5 fiú és 5 lány jelentkezzen és fizesse be a részvételi díjat a fent megjelölt időpontig.

Amennyiben a létszám nem elegendő a program lebonyolításához, úgy a befizetett összeg kérés szerint egy későbbi időpontban használható fel, vagy visszautaljuk.
Ugyanez történik, amennyiben a szervező hibájából a program elmarad.
Ugyanakkor ha még sem jössz el, sajnos a befizetett összeg elvész, hiszen mind a szervező mind a többi társkereső számítottak a részvételedre.

A program lemondására is van lehetőség, amennyiben 48 órán belül jelzed, hogy nem tudsz eljönni, a befizetett összeg nem vész el!

A befizetett összeg tartalmazza a részvételt a 2 órás ismerkedős játékon, egy süteményt, és korlátlan italfogyasztást, valamint szervezés díját, amely által megismerheted a többieket, és a kérdőívek kitöltésével kapcsolatba tudsz velük lépni.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Neved *

E-mail címed *

Telefonszámod

Nemed

Születési éved

Választott program

Megjegyzés

A SzingliTúrák szabályzatát elolvastam és elfogadom. *